Eredményeink

Egyesületünk munkáját bemutatva olimpiai kerettagunk is volt (Kapitány Etelka Európa bajnokságon 4. és 5. heyezést ért el, Érdemes Sportoló címmel kitüntetett), valamint további nagyon sok tehetséges versenyzőt tudtunk biztosítani a válogatott csapat számára folyamatosan: – Körtély Csilla – Kapitány Etelka – Vicsápi Miklós – ők egyetemi tanulmányaik miatt már nem aktív sportolók.

Válogatott versenyzőink napjainkban is: – Nemes Dávid 2006-tól, – Ulveczki Krisztina 2007-től, – Peterka Cintia 2009-től, – Tóth regina 2010-től, – Povázsay Norbert 2008-tól napjainkig. Fábián Viktória 2007-től, aki Felnőtt Válogatott és részt vett világjátékon. Tóth Magdolna, Horváth Kata Felnőtt Válogatott. Versenyzőink Európa Bajnokságon első, harmadik és ötödik helyekkel zártak.

Magyar bajnokságon 15 versenyzőnk zárta első helyen a versenyt, sok második és harmadik helyezettünk van. Részt vettünk Diákolimpián, 10 fő aki diákolimpiai bajnok, de természetesen itt is sok ezüst és bronzérmünk van. 2010-ben 1 fő diákolimpiát nyert 2 fő ezüst és 1 fő bronzéremmel nyert. Magyar Bajnokságon a lányok 1 fő aranyérmes, 2 fő második helyezéssel zárt (akiből az egyik sportolónk két korosztályban indult).

A Birkózó Szövetség rendezésében részt veszünk Budapest bajnokságon is, Budapest Bajnokunk is van. Szintén a Szövetség szervezésében meghonosításra kerülő strandbirkózásban is aktív szerepet vállalunk ahol dobogós helyen zártunk. Minden évben részt veszünk a Szigeti Sportvarázs rendezvényen ahol már a gyermek korosztályos versenyzőink is részt vállalnak. Az idei évben 1 arany és 2 ezüst éremmel trtünk haza. Éves szinten kb. 25-30 versenyen vettünk részt, ami meghívásos nemzetközi versenyek is. Versenyről érem nélkül nem jövünk haza. 60 db aranyérmet, 59 ezüst és 50 db bronzérmet szereztünk.

2007-ben diáklány csapat III. hely

2009-ben diáklány csapatbajnokság I. hely

2010-ben III. helyet szereztünk a serdülő csapatbajnokságon, Budapesten.

2009-ben országos rangsorban az egyesület a 21. helyen zárt, olyan nagy egyesületeket maga mögé utasítva, mint az UTE és a Kőbányai Sport Club.

2010 első félévében a 74 szakosztályból a 32. helyen állt az egyesület, az év végére a 34. helyre szorultunk így is megelőzve olyan nagynevű szakosztályokat mint a Monor, Dorog és a Budapesti Spartacus birkózó “műhelyek”

Több sportolónk elnyerte a “Jó tanuló, jó sportoló” kitüntető címet. Több versenyzőnk beiskolázását segítettük a Csanádi Árpád Általános és Gimnáziumba. HERAKLES programban a Magyar Birkózó Szövetségtől meghívást kapott öt tanítványunk az évek folyamán.

Egyesületünk kis közösség mely hatékony, aktív és nem utolsó sorban sikeres munkát végez. Köszönhető Kapitány István vezető edző szakmai tudásának és áldozatkész munkájának, illetve Lázár Imre szakosztályvezetőnek, és végül de természetesen nem utolsó sorban a gyerekeknek hisz Ők azok, akik aktívan részt vállalnak az edzésekből, munkából.